Een nieuw boek en een nieuwe film: Kruimeltje is terug!

Nederlands bekendste straatjochie is terug! In februari 2020 draait er een nieuwe Kruimeltje-film in de bioscopen: Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn. Een maand eerder verschijnt bij Uitgeverij Kluitman het boek bij de film.

In dit nieuwe avontuur woont het jongetje Kruimeltje eindelijk bij zijn ouders. Maar hij mist het rumoer van de straat en loopt weg met zijn hond Moor. Dan duikt er een oude bekende op, die het op hem en zijn familie gemunt heeft...


Kruimeltje: film en boek

Wie houdt er niet van Kruimeltje? Film én boek zijn beide aanraders voor het hele gezin. Zowel de klassieker als Kruimeltje en de strijd om de goudmijn.

Kijk voor meer informatie over het nieuwe Kruimeltje-boek snel hier!

/

Het nieuwe boek over Kruimeltje

In het nieuwe boek Kruimeltje en de strijd om de goudmijn woont Kruimeltje eindelijk bij zijn ouders. Maar hij mist het rumoer van de straat en loopt weg. Dan duikt er een oude bekende op, die het op hem en zijn familie gemunt heeft...


Bekijk

Kruimeltje: de klassieker

Kruimeltje van Chris van Abkoude is misschien wel het bekendste Nederlandse kinderboek ooit. Al bijna honderd jaar valt generatie na generatie voor de charmes van het aandoenlijke Rotterdamse straatjochie Kruimeltje.

Bekijk

De nieuwe Kruimeltje-film

Vanaf 5 februari draait Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn in de Nederlandse bioscopen. Het is de opvolger van de film 'Kruimeltje', die bezocht werd door meer dan één miljoen mensen. Bekijk hier de trailer van Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn!

Bekijk

Nieuw bij Kluitman